Help mee om MKB Oosterhout nog groter en leuker te maken.

Member get Member

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken door collega-ondernemers met ons in contact te brengen. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen netwerken met elkaar en hoe gezelliger de activiteiten worden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug.

Wat je er zelf voor terugkrijgt
We waarderen je hulp enorm. Daarom krijg je een beloning. Meld je als bestaand lid een nieuw lid aan? Dan ontvang je een cadeaukaart van €25,- om te besteden bij een lid van MKB Oosterhout.

Hoe meld ik nieuwe leden aan?
Om iemand aan te melden moet je zelf lid zijn van een van de sectoren van MKB Oosterhout. Om iemand als nieuw lid te introduceren kan je twee dingen doen. Als iemand sowieso lid wil worden kan je de gegevens doorsturen via: https://www.mkboosterhout.nl/leden/member-get-member/. Je kan er ook voor kiezen om iemand een keer aan te melden voor een bijeenkomst als introductie om te kijken of iemand ook lid wil worden. Als iemand daarna lid wordt ontvang je ook de € 25,- om bij één van onze leden te besteden.

Wat verder goed is om te weten:

  • Je kunt zoveel nieuwe leden aanmelden als je wilt.
    Voor elk nieuw lid ontvang je een cadeaubon*.
  • We sturen het overzicht waar je de bon aan kan besteden op, nadat het nieuwe lid zicht heeft aangemeld.
  • Niet alle bedrijven hebben een passend product ter waarde van € 25,- om aan te bieden aan nieuwe leden. Wil jij vanuit jouw bedrijf een nieuw lid iets aanbieden met een waarde van minimaal € 25,- (dit kan natuurlijk ook een korting van € 25,- zijn op één van je producten), laat het dan weten aan Ralph de Jong, bestuurslid ledenwerving MKB Oosterhout, via: secretaris@mkboosterhout.nl of bel 06-82685625.

Aanmeldformulier Member get Member

De gegevens die u hier invult zijn uitsluitend bedoeld ter registratie en worden niet gedeeld met derden. zie hier onze Privacy- en Cookieverklaring

Kies een optie
Optie 1 Deze ondernemer komt eerst een keer kijken
Optie 2 Deze ondernemer wordt gelijk lid