Nieuws overzicht

Bestuursfunctie

Maart 2023

Het bestuur van MKB regio Oosterhout is met spoed op zoek naar een enthousiaste secretaris om haar bestuur te versterken. 
Voor deze functie ………

Als bestuur en netwerkclub kijken wij terug op een heel mooi jaar. Een jaar waarin we weer tal van bijeenkomsten samen hebben kunnen realiseren, elkaar weer hebben ontmoet en gesproken onder het genot van een drankje en een hapje.

Een korte terugblik op 2022: 
In Maart zijn we bij Robbe gestart met onze ALV, gevolgd met een heerlijk diner bij Merlijn in April.
Na 3 maal uitstellen hebben we de creatieve workshop van Maarten bij de Schelleboom in Mei georganiseerd en voor de zomer mochten we sportief aan de slag tijdens de Jeu de Boules avond met BBQ bij de Warande.
Na de zomervakantie was het in September tijd voor onze jaarlijkse Eat en Meet bij Eeterij d'n Bal, Syrisch restaurant Smikkelen & Smullen en restaurant Chefz en hebben we ieders kennis kunnen testen tijdens de sponsoravond in Oktober bij de Oosterhoutse Golfclub.
Op de dag van de ondernemer in November hebben we kennis gemaakt met burgemeester en wethouders tijdens het politiek ontbijt in het gemeentehuis. Een geslaagd informeel evenement waar ook de OZO leden waren uitgenodigd. Het jaar hebben we vorige week afgesloten tijdens het Walking Kerst Dinner in De Kloek. 

De verslagen zijn hier terug te zien en te lezen.

Al deze activiteiten hebben we met en voor elkaar i.s.m. de diverse horecagelegenheden kunnen realiseren. We danken iedereen voor de bijdragen en aanwezigheid en zien uit naar alle activiteiten met elkaar in het nieuwe jaar. We hopen natuurlijk dat we u volgend jaar ook weer mogen verwelkomen tijdens onze evenementen.
 

Voor nu wensen we iedereen fijne dagen en een gezond, liefdevol en inspirerend 2023!

(Van links naar rechts en van boven naar beneden)
Esther, Ralph, Pim, Jasper, Maarten, Radha en Joop


PS. Doordat we het jubileum in 2000 niet hebben kunnen vieren zullen we deze feestelijke mijlpaal in het programma van komend jaar opnemen.
Meer informatie volgt spoedig.

Groene Pluim

26 oktober 2022

Ons lid Ad van Ginneken heeft afgelopen maand met zijn bedrijf TotalPrint de Groene Pluim gewonnen 

Nieuw bestuurslid

24 oktober 2022

We hebben een nieuwe secretaris.

We verwelkomen
Esther Brinkhoff als nieuw lid en tevens als onze nieuwe secretaris.

Bestuursfunctie

25 april 2022

Het bestuur van MKB regio Oosterhout is met spoed op zoek naar een enthousiaste secretaris om haar bestuur te versterken. 
Voor deze functie ………

Nieuw bestuur

13 mei 2022

Het nieuwe bestuur van MKB Regio Oosterhout!

Kom ook kennismaken en leer de leden en bedrijven kennen die in Regio Oosterhout zijn gevestigd!