Een actief en gezellig netwerk

MKB in Oosterhout is een netwerk van ondernemers in de regio Oosterhout. Onderneemt u in de regio Oosterhout en wilt kennismaken en kennisdelen met andere ondernemers in een gezellige en gemoedelijke omgeving? En wilt u daarbij gebruik kunnen maken van de vele contacten die MKB Oosterhout heeft met bijvoorbeeld lokale overheden, collega ondernemersnetwerken en serviceclubs.

Lees hieronder verder of meld je direct aan.

Netwerk voor ondernemers

Andere ondernemers ontmoeten. Dat is de kern van MKB regio Oosterhout. Het helpt om lokaal nog beter te ondernemen. Tijdens een netwerkborrel kan het zomaar gebeuren dat je een belangrijke nieuwe zakelijke relatie in contact komt. Onderzoek toont keer op keer aan dat netwerken de meest effectieve vorm is van acquisitie. En bij MKB Oosterhout is dat netwerken ook nog eens bijzonder aangenaam.

Netwerk voor belangenbehartiging

MKB Oosterhout maakt zich sterk voor de belangen van haar ondernemers en heeft toegang tot diverse andere netwerken. MKB onderhoudt contact met andere ondernemersverenigingen over uiteenlopende ondernemerszaken en heeft overleg met gemeente over zaken zoals parkeerbeleid, het ondernemersfonds, eerlijkere lastenverdeling, vermindering van regeldruk, aanbestedingsbeleid en leegstand.

Heeft u vragen of een onderwerp dat u bij de gemeente wil aankaarten, meld dit dan aan via secretaris@mkboosterhout.nl.

 

Netwerk voor kennis

Praten met andere ondernemers levert vaak kennis, inspiratie en nieuwe inzichten op. Binnen MKB Oosterhout is het ledenbestand divers. Van creatief en financieel tot retail, handel, juridisch en consultancy. Wie de juiste mensen kent heeft toegang tot meer informatie. En omdat je elkaar kent, gun je elkaar meer en deel je makkelijker kennis met elkaar.

Netwerk van gezelligheid

Eerst eten is het motto in Oosterhout. Die sfeer en die beleving kom ook je tegen bij MKB Oosterhout. Jaarlijks worden er tal van activiteiten georganiseerd waaronder excursies naar bedrijven en kennis- en informatieavonden. Dat bijeenkomsten nuttig moeten zijn, spreekt voor zich. Maar dat ze ook gezellig zijn, dat is minstens even belangrijk. Met een hapje en drankje, leuke anekdotes en af en toe een sterk verhaal. Het maakt MKB Oosterhout een belangrijk netwerk van gezelligheid. Zo kijk je direct weer uit naar de volgende bijeenkomst.